Dobrodošli na Kasalo-rab.com

Milica Kasalo

O nama

O nama

Dobrodošli na otok Rab, koji se naziva zeleni dragulj Jadranskog mora. Obgrljen sa svih strana Jadranskim morem, te obrasao borovom šumom i mediteranskim raslinjem, Rab predstavlja jedno od najpoželjnijih turističkih odredišta u ovom djelu Jadrana. Naša kuća za odmor nalazi se u Donjoj Supetarskoj Dragi u naselju Gonar s predivnim panoramskim pogledom na more. Udaljena je 300 m od mora i pjeskovitih plaža i ukoliko ste odlučili provesti svoj godišnji odmor prepuštajući se moru i suncu, došli ste na pravo mjesto.

Ako volite aktivan odmor u blizini se nalazi ronilački centar sa školom ronjenja. Možete iznajmiti glisere , čamce i skutere. Ujedno, uz plaže imate na raspolaganju 3 restorana. Kako bi Vam boravak bio što udobniji, na raspolaganju su Vam naša dva apartmana. Provedite svoj odmor na otoku Rabu u našem gostoprimstvu.

Sa štovanjem, obitelj Kasalo

Napravite rezervaciju

Slobodno nas zatražite za ostale informacije za naš smještaj.

Smještaj

galerija slika

Apartman 1 je veličine 35 m2 te sadrži jednu sobu, blagovaonu s kuhinjom, kupaonicu i terasu te je predviđen za 3-4 osobe. Opremljen je sa TV uređajem, satelitskim prijemnikom i klima uređajem. Kategorizacija: 3 zvjezdice. Smještaj u apartman u pravilu nije moguć prije 16 sati na dan početka korištenja usluge (eventualni dogovor sa vlasnikom), a isti se moraju napustiti do 10 sati na dan završetka korištenja usluge.

Apartman 2 je veličine 32 m2 te sadrži jednu sobu, blagovaonu s kuhinjom, kupaonicu i terasu te je predviđen za 3-4 osobe. Opremljen je sa TV uređajem, satelitskim prijemnikom i klima uređajem. Kategorizacija: 3 zvjezdice. Smještaj u apartman u pravilu nije moguć prije 16 sati na dan početka korištenja usluge (eventualni dogovor sa vlasnikom), a isti se moraju napustiti do 10 sati na dan završetka korištenja usluge.
  • All photos
  • Apartman 1
  • Apartman 2
  • Okolina

Aktivnosti

Različite su aktivnosti samo trenutak od nas.

Plaže

Istražite neke nevjerojatne plaže i staze.

Pješačke staze

Istražite nevjerojatne pješačke staze.

Biciklizam

Istražite mnogobrojne biciklističke staze.
Restorants

Gastro

Istražite razne gasto lokacije

Kontakt

-

Supetarska draga 335 (Gonar)

Milica Kasalo

anapintar33@gmail.com

Tel. 00385 091 525 8678

Akontacija iznosi 100 EUR te se rezervacija smatra potvrđenom nakon uplate akontacije.
Uplatiti možete putem žiro računa HR9024020063201238483 ili HR6324020063101610560, SWIFT: ESBCHR22, Erste banka za valute.(EUR)
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.